Ben jij klaar voor 2019?!

2019 beloofd een bijzonder jaar te worden!

Volgens de astrologie lopen veel planeten de eerste maanden van het jaar direct, waardoor je in een stroomversnelling kan komen. De planeten kunnen een sterke invloed hebben op ons collectieve bewustzijn.  Wanneer Uranus begin maart weer terug komt in sterrenbeeld Stier, gaat de aandacht weer naar het milieu en de samenleving. Mensen gaan zich steeds meer beseffen dat de maatschappij en het milieu echt aan vernieuwing toe zijn.  We zullen meer onze krachten gaan bundelen, om de nodige veranderingen in gang te brengen. Na de Leeuwenpoort zal men meer naar buiten treden, volgen we meer ons hart en gaan we aan de slag met onze talenten en gaves.

GettyImages-182910299-3bfb934

Het einde van karmische processen

Het jaar 2019 wordt een bijzonder jaar waarin we worden voorbereid voor het jaar 2020. In januari 2020 is er een speciale samenstand van de planeten;  Pluto staat dan exact samen met Saturnus in sterrenbeeld Steenbok en deze samenstand komt niet vaak voor. De laatste keer was in 1982. De karmische processen komen ten einde en je wordt min of meer gedwongen om een transformatie door te maken. Het kan op maatschappelijk gebied tijden zijn van crisis, waarin de bestaande machtsstructuren steeds meer gaan afbrokkelen.

De Engelenpoort

Het nieuwe jaar begint met de opening van de Engelenpoort 111 op 1 januari. Deze Engelenpoort zet de toon voor het komende jaar en kan ons helpen om van 2019 een positief en succesvol jaar te maken. Er kan veel heling plaatsvinden op het gebied van o.a. destructief en verslavend gedrag.

Met een tevreden blik kijk ik terug op 2018. Maar wat was het een heftig jaar! Ik ben daarom erg blij dat het voorbij is. Het was een jaar van hard werken, doorzetten, omgaan met een aantal tegenslagen en het behalen van mijn Propedeuse.

Ik ben klaar voor het nieuwe jaar….jij ook? 😉

 

`​​​​​​​​​​xoxoxo`

Freya

 

 

Bron: inspirerendleven.nl

Plaats een reactie